WISDOM

If being beautiful is pain, don't be one

Thursday, 11 June 2015

Eyebrows game

Masa aku masuk sem 3 ,aku baru pakai instagram. Itupun pasal kakak aku buatkan. Masa tak pandai aku guna insta kakak aku je tengok, bila dah pandai aku pun rajin search pakai hashtag #
Follow kengkawan tengok depa post gambar memasing rasa macam pehh. Cantik, kreatif. I was in awe gituuu.
Aku pernah nampak satu gmbr kawan aku ada orang komen "eyebrow game so strong"
"That eyebrow though" . aku pun tkfaham benda apa yang strong nya kt kening tu. Lepastu aku kenal make up diberi nama "lukis kening" then i understood la apabenda yang diorang duk admire dekat kening orang strong sana strong sini. Kening macam nike punya line itu yang jadi idaman aku pun tak paham. If me, i suka tengok orang kening tebal2 bersambung ni. Kalau boleh mcm shin chan boleh goyang2.
Jadi aku nak share game aku jugak.
Namanya "pimples game so seteghong(strong)"
Saia takuad wakkk. Eh

1 comment: